Skip to content

De Argos bestsellers voor agri

Multifunctionele smeermiddelen van hoge kwaliteit voor de landbouw

Welkom bij Argos Oil, uw toegewijde partner in hoogwaardige smeermiddelen voor de landbouw. Bij ons staat kwaliteit, service en duurzaamheid centraal en wij geloven dat een afspraak echt een afspraak is. Onze missie is om u de best mogelijke smeermiddelen te bieden en samen te werken aan praktische oplossingen voor uw behoeften. Ontdek onze producten en ervaar zelf de voordelen van samenwerken met Argos Oil.

Onze agri bestsellers​

Argos 850 10W-40 motorolie

Deze volsynthetische motorolie is uitstekend geschikt voor gemengde machineparken. Omdat het een “Low-SAPS” motorolie is, is hij bij uitstek geschikt voor moderne dieselmotoren met uitlaatgas nabehandelingssystemen zoals EGR, SCR, DPF.

Bekijk specificaties
Bekijk alle agri motoroliën

Argos Hydro S

Deze zinkvrije hydrauliek olie is een ‘Longlife’ olie met dus een veel langere verversingsinterval dan reguliere hydrauliek olie. Dit product is breed inzetbaar bij zwaar belaste hydraulische installaties, tandwiel overbrengingen, lagers, circulatiesmering van vacuümpompen, enzovoorts.

Bekijk specificaties
Bekijk alle agri hydraulische oliën

Multitrac 10W-40

Deze multigrade STOU (Standard Tractor Oil Universal) olie kan gebruikt worden in motoren, transmissies, natte remmen en hydraulische systemen. Deze universele olie is met name geschikt voor speciale transmissies zoals Powershift en CVT, achterassen, eindoverbruggingen en aftakassen.

Bekijk specificaties
Bekijk alle agri transmissie oliën

Argos calcium vet

Dit minerale smeervet is verdikt met watervrij calcium is ontwikkeld voor glij- en wentellagers in natte en corrosieve omgevingen. Een uitstekende hechting, hoge last dragende capaciteit, zeer waterbestendig en corrosie werend zijn slechts enkele kenmerken van dit hoogwaardige vet.

Bekijk specificaties
Bekijk alle agri vetten

Over Argos

Argos is uw betrouwbare partner voor het onderhoud van uw volledige wagenpark. De Argos Oil smeermiddelen worden op de markt gebracht door twee partijen. GP Groot energie B.V. uit Heiloo en Van Kessel Olie B.V. uit Milheeze zijn samen verantwoordelijk voor het distribueren van de Argos Oil producten. Beide bedrijven beschikken over specialistische medewerkers die op de hoogte zijn van alle ins-en-outs van Argos smeermiddelen. Daarnaast beschikken beide partijen over een uitgebreid productaanbod naast Argos Oil, wat betekent dat zij naast het leveren van smeermiddelen u ook van andere behoeften zoals (duurzame) brandstoffen kunnen voorzien. 

Vragen over deze of andere producten? Neem gerust contact met ons op.