Skip to content

Argos Oil 4T 5W-40 voor 4-takt motorfietsen

Het motorolie assortiment van Argos Oil is uitgebreid met een volledig synthetische 4-taktolie genaamd Argos Oil 4T 5W-40. Deze volledig synthetische olie voor 4-taktmotoren is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde basisolie voor versnellingsbakken. Door de speciale samenstelling behoren slippen, plakken en/of stroef schakelen van de koppelingsplaten tot het verleden. Daarnaast biedt Argos Oil 4T 5W-40 door zijn uitstekende reinigende en dispergerende werking een optimale bescherming en een langere leversduur van de motor.

Argos Oil 4T 5W-40 is verkrijgbaar in 60 en 210 liter.

 

Download hier het productblad

 

Wilt u graag meer informatie over Argos Oil producten of een persoonlijk olie advies? Neem dan via deze link contact op met de officiële Argos Oil distributeur in uw regio.

Laatste ontwikkelingen

Om in te spelen op het groeiend aantal elektrische auto’s introduceert het Nederlandse smeermiddelenmerk Argos onder de naam COOLANT LL P-OAT-37 een koelvloeistof voor elektrische auto’s.
De Argos Oil FE 0W-20 C5 is de nieuwe aanwinst van het Argos Oil assortiment motoroliën voor personenwagens. Deze volsynthetische brandstofbesparende motorolie is geschikt voor benzine- en dieselmotoren met of zonder emissie behandeling systemen.
Het motorolie assortiment van Argos Oil is uitgebreid met een volledig synthetische 4-taktolie genaamd Argos Oil 4T 5W-40.