Skip to content

Argos Oil introduceert P-OAT-37 koelvloeistof voor elektrische auto’s

Om in te spelen op het groeiend aantal elektrische auto’s introduceert het Nederlandse smeermiddelenmerk Argos onder de naam COOLANT LL P-OAT-37 een koelvloeistof voor elektrische auto’s.

Argos Oil COOLANT LL P-OAT-37 is een Long Life organische koelvloeistof voor de koelsystemen voor de e-motor, lader en de vermogenselektronica van elektrische auto’s. Dit product is geschikt voor zowel gesloten als open koelsystemen ontwikkeld van met name Japanse auto’s. Het bevat geen nitrieten, aminen, silicaten en boraten.

 

Specificaties Argos Oil Coolant LL P-OAT-37:

ASTM D 3306 / D 6210
JIS K 2234-2006 Class II
Honda type 2
Mazda FL22
Mitsubishi dia queen super long life
Nissan L225N
Subaru 16128
Suzuki ( Super ) long life coolant
Toyota TSK 2601G-8A

 

Argos Oil COOLANT LL P-OAT-37 is een koelvloeistof op basis van ethyleenglycol, geheel organische additieven en fosfaat. Het biedt een langdurige bescherming tegen kalk-afzettingen, schuimvorming en sludge. Argos Oil COOLANT LL P-OAT-37 heeft een lage geleidbaarheid en is daarom uitermate geschikt voor elektrische en hybride motoren van Aziatische merken.

Download hier het productblad.

Wilt u graag meer informatie over Argos Oil producten of een persoonlijk olie advies? Neem dan via deze link contact op met de officiële Argos Oil distributeur in uw regio.

Laatste ontwikkelingen

Please select listing to show.