Skip to content

ARGOS OIL VERLENGT PARTNERSHIP WHISPERING GIANT

Smeermiddelenmerk Argos Oil en Stichting Tractor Pulling Team Egmond verlengen het naamgevend hoofdsponsorschap van Argos Oil. Hierdoor zal de Argos Oil Whispering Giant ook de komende jaren acte de présence geven op de wedstrijden van de Nederlandse Modified- en Unlimited klasse bij de NTTO en de Eurocup Heavy Modified klasse van de ETPC.

Argos Oil was de afgelopen 5 jaar al verbonden aan Tractor Pulling Team Egmond, het team achter de Argos Oil Whispering Giant. De samenwerking tussen Argos Oil en het team gaat verder dan alleen het plakken van stickers op de reusachtige machine. Argos Oil voorziet het team ook van brandstoffen en smeermiddelen. Bas Liefting van Argos Oil Whispering Giant hierover: “De Whispering Giant heeft bijna 8.000 pk’s onder de motorkap en levert daarmee het vermogen van zo’n 100 modale personen auto’s. We hebben te maken met enorme piekbelastingen die het maximale vergen van de oliën en vloeistoffen. Producten die hun kwaliteit bewijzen in de Whispering Giant zijn geschikt voor elk voertuig, elke machine en iedere klus.”

Susan de Vree, commercieel manager van GP Groot brandstoffen en oliehandel, één van de partners in Argos Oil: “Truck & Tractor Pulling is de laatste jaren qua populariteit flink gegroeid. We zien de sport en het team als ideaal platform om onze doelgroep, veelal “echte mannen” met liefde voor autosport en techniek, te bereiken, te boeien en te binden. Enerzijds willen we met de exposure nieuwe klanten verleiden, anderzijds zijn de evenementen een ideale plek om onze bestaande klanten als VIP te ontvangen.”

Coureurs en onderhoudsteamleden Hans Zuurbier en Bas Liefting zijn enthousiast over het voortzetten van de samenwerking met Argos Oil: “Zoals vele andere sporten heeft ook tractorpulling geleden onder de coronacrisis. 2020 was een jaar om snel te vergeten, vele evenementen waaronder onze thuiswedstrijd Power Valley zijn gecancelled. We hebben onze sponsors helaas niet de exposure kunnen geven die we wilden. Het doet ons daarom enorm goed dat sponsors niet zijn afgehaakt én dat Argos Oil heeft verlengd.”

Laatste ontwikkelingen

Please select listing to show.