MATIC HALDEX

Deze koppeling vloeistof met een hoge viscositeitsindex is speciaal ontwikkeld voor toepassingen met AWD koppeling. Deze vloeistof wordt aanbevolen voor Haldex koppeling toepassingen tot generatie V in onder andere Ford, GM, Jaguar, VAG-Groep, Land Rover en Volvo.

HANDCLEANER PROF

Deze industriële handreiniger verwijdert gemakkelijk middelzware tot zware vervuiling zoals oliën, vetten, remvloeistoffen en universele werkplaatsvervuilingen. Huidvriendelijke past/zeep, dermatologisch getest, met natuurlijke korrel die tot diep in de poriën reinigt, de huid goed beschermt en hydrateert.

COOLANT LL G13 -35°C

Deze Long Life koelvloeistof op basis van ethyleen glycol en glycerol met organische en minerale additieven voldoet met name aan de eisen voor moderne hightech motoren van Volkswagen Group waar de bescherming van aluminiumlegeringen bij hoge temperaturen zeer belangrijk is. Daarnaast verlengt deze koelvloeistof de levensduur van de waterpomp, radiator en thermostaat en zorgt het voor een zeer goede motorkoeling. Argos Oil COOLANT LL G13-35°C kan zonder problemen gemengd worden met de meest voorkomende koelvloeistoffen op ethyleen glycol basis.  Voor maximale bescherming geniet echter de voorkeur dit product volledig te gebruiken.

FE 0W-20

Deze high-performance synthetische motorolie is geschikt voor benzine- en hybridemotoren waar de fabrikant een API SN Plus specificatie of hoger adviseert. Deze geavanceerde brandstofbesparende motorolie heeft een zeer lage viscositeit en kan ook probleemloos bij zeer lage wintertemperaturen worden gebruikt. Dit product is specifiek ontworpen voor hybride auto’s waar brandstofbesparing en CO2-reductie belangrijk is en voldoet ruimschoots aan de technische vereisten voor Aziatische en Amerikaanse personenwagens zoals Honda, Toyota en Mitsubishi.

GEDEMINERALISEERD WATER

Gedemineraliseerd water is vrij van minerale zouten en chloor, waardoor kalkaanslag wordt voorkomen. Daarmee is dit product geschikt voor o.a. het bijvullen van accu’s, screenwash in combinatie met reiniger/antifreeze of coolant in combinatie met een antifreeze . Dit product is niet geschikt voor consumptie.

MATIC ATF 5

Deze hoogwaardige volledig synthetische ATF is geschikt voor automatische transmissies. Daarnaast kan het ook gebruikt worden in stuurbekrachtigingen en koppelomvormers waarvoor een ATF wordt voorgeschreven die de Dexron II en III overtreft. Argos Oil Matic ATF 5 voldoet aan vele specificaties, heeft een hoge viscositeitsindex en uitstekende wrijvings- en anti-slijtage-eigenschappen. Het product kan niet gebruikt worden in een DCT of een CVT.

FE 0W-20 C5

Deze volsynthetische brandstofbesparende motorolie beschikt over uitstekende koude-start eigenschappen. Argos Oil FE 0W-20 C5 is geschikt voor benzine- en diesel-motoren met of zonder emissie behandeling systemen en kan gebruikt worden in combinatie met bio-brandstoffen en brandstoffen die ethanol bevatten. Deze motorolie voldoet aan de API SN Plus specificatie waardoor deze olie bijdraagt aan het voorkomen van motorslijtages als gevolg van Low Speed Pre Ignition (LSPI).

5W-30

Deze moderne en universele synthetische motorolie is speciaal ontwikkeld voor gebruik in benzinemotoren van de meeste Amerikaanse en Aziatische personen auto’s die de hoogste prestaties vereisen met turbo en directe brandstofinspuiting. De hoge kwaliteit maakt lange verversingsintervallen mogelijk, overeenkomstig aan de specifieke vereisten van fabrikanten. Argos Oil 5W-30 is toepasbaar in motoren welke brandstof gebruiken met tot wel 15% ethanol, ofwel geschikt voor brandstof tot E85.

5W-40

Deze moderne en universele brandstofbesparende synthetische motorolie kan gebruikt worden in benzinemotoren van auto’s die de hoogste prestaties vereisen en in dieselmotoren van personenauto’s met turbo en directe brandstofinspuiting. De motorolie maakt lange verversingsintervallen mogelijk, overeenkomstig de specifieke vereisten van fabrikanten.

LS 5W-30

Deze volsynthetische high-performance motorolie kan gebruikt worden in benzine- en dieselmotoren waar een ACEA C3 5W-30 smeermiddel wordt geadviseerd, zoals bv. alle voertuigen van de VAG Group (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda). Dit product overtreft alle eerdere VW-specificaties (502.00, 503.00, 503.01, 505.00, 505.01 en 506.00).