CALCIUM GREASE EP-2

Dit smeervet op basis van minerale olie en polymeer is verdikt met watervrij calcium waardoor het uitermate geschikt is voor de smering van middelzwaar belaste lagers in natte en corrosieve omgevingen. De Argos Oil CALCIUM GREASE EP-2 heeft een uitstekende hechting, hoge last dragende capaciteit, is zeer waterbestendig, corrosie werend en mechanisch stabiel. Een multifunctioneel vet dat kan worden gebruikt in een combinatie van middel tot hoge belastingen, gemiddeld tot hogere snelheden en water uitwassing. Dit product is geschikt voor een breed scala aan glij- en wentellagers.

 

MOLYGRAPH GREASE

Dit watervrij calcium verdikt smeervet op basis van minerale olie is geschikt voor de smering van middelzwaar belaste lagers en in natte en corrosieve omgevingen.. Door de toepassing van molybdeen en grafiet worden in grenssmering situaties een lagere wrijving en minder slijtage verkregen. Argos Oil MOLYGRAPH GREASE wordt toegepast in transport voor chassissmering en de smering van pennen en bussen. Het kan ook gebruikt worden in de industrie op die plaatsen waar als gevolg van een oscillerende beweging of een onregelmatige smeerinterval een grenssmeringssituatie kan ontstaan.

1050 5W-30

De Argos Oil 1050 5W-30 is een volledig synthetische motorolie gebaseerd op kwalitatief zeer hoogwaardige basisoliën. Daardoor voldoet de Argos Oil 1050 5W-30 aan de hoogste prestatie-eisen voor de meest brandstofzuinige motoren. Uitermate geschikt voor motoren met turbocompressoren, superchargers en uitlaatgas nabehandeling.

COOLANT LL -36ºC YELLOW

Deze Long Life koelvloeistof op basis van een mono ethyleen glycol met geheel organische additieven voldoet met name aan de eisen voor moderne motoren van Volvo, Renault en Nissan waar de bescherming van aluminium- en ijzerlegeringen bij hoge temperaturen zeer belangrijk is. Daarnaast verlengt deze koelvloeistof de levensduur van de waterpomp, radiator en thermostaat en zorgt het voor een zeer goede motorkoeling. Argos Oil COOLANT LL -36ºC YELLOW bevat geen silicaten, nitrieten, aminen, fosfaten (NAP-vrij) of boraten, is geel van kleur en is klaar voor gebruik.

HANDCLEANER PROF

Deze industriële handreiniger verwijdert gemakkelijk middelzware tot zware vervuiling zoals oliën, vetten, remvloeistoffen en universele werkplaatsvervuilingen. Huidvriendelijke past/zeep, dermatologisch getest, met natuurlijke korrel die tot diep in de poriën reinigt, de huid goed beschermt en hydrateert.

SUPER PREMIUM 30

Deze monograde motorolie is een niet-reinigende motorolie die met name geschikt is voor zeer oude voertuigen. Argos Oil SUPER PREMIUM 30 beschikt over een laag koolstofresidu gehalte en een hoge natuurlijke viscositeitsindex.

HP4D 10W

Deze vernieuwde hoogwaardige monograde-motorolie kan toegepast worden in benzine- en turbodieselmotoren in personenwagens en zware trucks die in koude klimaatomstandigheden moeten werken, zelfs bij verlengde olieverversingsintervallen. Dit product kan ook ingezet worden in sommige transmissies of als hydraulische olie ISO VG 32/46.

HP4D 20W-20

Deze vernieuwde hoogwaardige monograde-motorolie kan toegepast worden in benzine- en turbodieselmotoren in personenwagens en zware trucks die in koude klimaatomstandigheden moeten werken, zelfs bij verlengde olieverversingsintervallen. Dit product kan ook ingezet worden in sommige transmissies of als hydraulische olie ISO VG 46/68.

HP4D 30

Deze vernieuwde hoogwaardige monograde-motorolie kan toegepast worden in benzine- en turbodieselmotoren in personenwagens en zware trucks die in warme klimaatomstandigheden moeten werken, zelfs bij verlengde olieverversingsintervallen. Dit product kan ook ingezet worden in sommige transmissies.

HP4D 40

Deze vernieuwde hoogwaardige monograde-motorolie kan toegepast worden in benzine- en turbodieselmotoren in personenwagens en zware trucks die in warme klimaatomstandigheden moeten werken, zelfs bij verlengde olieverversingsintervallen.