Brandstoffen

Meer dan alleen specialist in smeermiddelen

Het productassortiment van de Argos Oil distributeurs bestaat uit meer dan alleen smeermiddelen. U kunt bij hen ook terecht voor brandstoffen, AdBlue en tankinstallaties voor uw wagen- of machinepark.

Zij leveren sinds jaar en dag motorbrandstoffen en AdBlue aan een brede groep bedrijven met een eigen thuistankinstallatie, op werklocatie(s) onderweg en aan tankstations. Zij leveren uitsluitend kwaliteitsbrandstoffen van Argos tegen marktconforme prijzen en met de beste service.

Door heel Nederland

Werkt u vaak op locatie doorheen heel Nederland of heeft u meerdere vestigingen? Het logistieke apparaat van de distributeurs is zo ingericht dat zij brandstof kunnen leveren door heel Nederland. Bovendien hoeft u nergens naar om te kijken: alle leveranties in heel Nederland worden volledig gecoördineerd en gefactureerd door uw regionale distributeur.

Van mobiele opslagtank tot ondergrondse tankinstallatie

De distributeurs kunnen u vakkundig advies geven met betrekking tot de juiste tankinstallatie voor uw bedrijf. Zij helpen u graag met onder andere:

  • Mobiele opslagtanks (zogenaamde IBC’s)
  • Bovengrondse tanks in staal of kunststof
  • Ondergrondse opslagtanks
  • Pompen en tankinstallaties
  • Volledige afwerking en installatie volgens KIWA-regelgeving

Zij begeleiden u vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering van uw opslagtank of thuistankinstallatie. Hierbij werken zij uitsluitend samen met KIWA gecertificeerde installatiebedrijven.

Kortom, met een uitgekiend pakket aan kwaliteitsproducten en -diensten houden zij uw machine- en wagenpark draaiende. Dag in, dag uit.

Laatste ontwikkelingen

Please select listing to show.