NIEUW: Argos Oil Calcium Grease EP-2

Hét smeervet voor Agri en grondverzet.
Dit smeervet op basis van minerale olie en polymeer is verdikt met watervrij calcium waardoor het uitermate geschikt is voor de smering van middelzwaar belaste lagers in natte en corrosieve omgevingen. De Argos Oil CALCIUM GREASE EP-2 heeft een uitstekende hechting, hoge last dragende capaciteit, is zeer waterbestendig, corrosie werend en mechanisch stabiel. Een multifunctioneel vet dat kan worden gebruikt in een combinatie van middel tot hoge belastingen, gemiddeld tot hogere snelheden en water uitwassing. Dit product is geschikt voor een breed scala aan glij- en wentellagers.

Bekijk hier het product- en veiligheidsblad.

Benieuwd of de Argos Oil Calcium Grease EP-2 geschikt is voor uw machinepark? Neem dan contact met ons op.

 

Argos Oil vetten

VERBETERDE RECEPTUUR – Het Argos Oil assortiment vetten is niet alleen uitgebreid maar ook verbeterd. Bij diverse vetten is de grondstof Lithium vervangen door watervrij Calcium dat beter bestand is tegen water en vuil. Ideaal dus voor agri en grondverzet.
Bij Argos Oil vinden we het belangrijk om onze producten door te blijven ontwikkelen en altijd op zoek te zijn naar de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Met deze nieuwe technische ontwikkeling bieden wij een nog betere kwaliteit tegen dezelfde scherpe prijs.

Benieuwd naar het hele assortiment Argos Oil vetten? Bekijk het hier.

Voor toepassingen waarbij Lithium vereist is, bieden we ook nog steeds vetten op basis van Lithium aan.
Wilt u graag smeeradvies? Wij denken graag met u mee welk(e) vet(ten) het best bij uw machinepark passen. Wij zoeken samen met u naar de juiste technische, maar ook economische combinaties.