Over Argos Oil

Argos Oil distributeurs

Argos Oil smeermiddelen worden op de markt gebracht door 2 partijen, namelijk GP Groot energie B.V. uit Heiloo en Van Kessel Olie B.V. uit Milheeze. Allebei beschikken zij over jarenlange ervaring in de distributie en klantondersteuning van olieproducten. Bovendien zijn hun medewerkers vertrouwd met alle ins-en-outs van Argos Oil smeermiddelen.

De Argos Oil distributeurs doen echter meer dan smeermiddelen leveren. Veel meer! Bij hen kunt u ook direct terecht voor brandstofleveranties, AdBlue, tankpassen, tankinstallaties, smeerolietanks en -equipment, enz. Op deze manier kunt u al uw smeermiddelen- en brandstofbehoeften onderbrengen bij 1 partij.

Even voorstellen

Over GP Groot energie 

GP Groot energie is groothandelaar in brandstoffen, gas en smeermiddelen, exploiteert tankstations en levert tankpasdiensten. De onderneming richt zich met name op het gebied ten noorden van de snelweg A12.

GP Groot energie is, naast GP Groot inzameling en recycling en GP Groot advies en infrarealisatie, één van de onderdelen van GP Groot. Sinds de start in 1917 groeide het familiebedrijf uit tot een onderneming met meer dan 1100 medewerkers.

De activiteiten binnen de GP Groot groep lijken heel divers maar hebben één streven gemeen: samen werken aan een circulaire, energie neutrale en klimaatbestendige toekomst.

Website GP Groot

Over Van Kessel Olie

Van Kessel Olie is een zelfstandige handelsonderneming in brandstoffen, smeermiddelen en tankstations. Met 91 medewerkers, een wagenpark van 24 tankwagens en 30 tankstations in eigen beheer, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de oliemarkt in Zuid- en West-Nederland.

Vanuit het hoofdkantoor te Milheeze (nabij Helmond) levert Van Kessel Olie een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten en diensten aan relaties in de sectoren (inter-)nationaal transport, bouw & infra, industrie, landbouwmechanisatie, agri & loonwerk, garagebedrijven en tankstations.

Kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Maar ook een correcte service en ‘afspraak is afspraak’ vinden wij zeer belangrijk. Door deze deskundige maar ook persoonlijke aanpak voelt u zich al snel thuis bij ons.

Website Van Kessel Olie

Wilt u een afspraak maken of meer informatie ontvangen?

Wij helpen u graag verder