Interviews​

Een leverancier als partner

Auto Totaal

Binnen ons bedrijf vinden we het belangrijk dat mensen verantwoordelijkheid krijgen en nemen. Dan hoef je namelijk niet altijd alles zelf aan te sturen. Dat is precies wat wij zo plezierig vinden aan de samenwerking met Argos Oil. Ze denken met ons mee en nemen hun verantwoordelijkheid. Een leverancier als partner. Dat werkt prettig en past helemaal bij onze bedrijfscultuur. Want we zijn met z’n allen verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze klanten.

Meer smeren met minder producten

Jan Reus en Ed Ligthart zijn met hun Bosch Car Service Auto Totaal in Grootebroek een begrip in de wijde omtrek. Al bijna 25 jaar zijn ze samen succesvolle ondernemers in de automobielbranche. Ze hebben een grote klantenkring opgebouwd met hun bedrijf in nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, reparatie en schadeherstel, GlasGarage autoruitherstel, verhuur en lease. Ook zijn ze dealer van MicroCar brommobielen.

Een leverancier als partner. Dat past helemaal bij onze bedrijfscultuur. Samen verantwoordelijk zijn voor de tevredenheid van onze klanten.

‘In de automotive hebben wij een reputatie hoog te houden en daar maakt een goede keuze van smeermiddelen zeker onderdeel van uit. Ons argument is ‘meer smeren met minder producten’ en dat strookt volledig met de producten van Argos Oil. Niet voor elk kenteken een ander flesje, maar een overzichtelijke productenlijn met smeermiddelen van een goede kwaliteit voor een marktconforme prijs. En wat daarbij een extra meerwaarde is, is de betrokkenheid van Argos Oil.

Hun vertegenwoordiger komt regelmatig langs en echt niet alleen om te schrijven. Hij geeft prima adviezen en denkt met ons mee. We zijn zeker geen kleintje en doen aardig wat olie. Dan is het fijn als er wordt meegedacht om efficiënt te kunnen werken. Wel of geen bulk of wisseling, grote of kleine verpakkingen? We kunnen er altijd met elkaar over sparren. Hun adviezen leveren ons rendement op. Zo houden we de kosten in de gaten en dat voelt als een gezamenlijke verantwoordelijkheid.’

Argos Oil Liquid Store

Bij Auto Totaal is door Argos Oil naast de bestaande haspels een wandbar geplaatst, de zogenoemde Argos Oil Liquid Store. Dat is een efficiënte en compacte opslagunit voor diverse oliën en koelvloeistof. De unit is praktisch in gebruik, heeft een grote opslagcapaciteit en is aan de voorzijde voorzien van een zelfsluitende aftapkraan met daaronder een lekbak met rooster voor de opvang van lekvloeistof. ‘We hebben een vrij grote werkplaats en onze monteurs moesten veel lopen.

Argos Oil kwam met het idee van de Liquid Store, zodat de monteurs minder hoefden te lopen. Een praktische oplossing die heel goed werkt. Het is een van voorbeelden die aangeeft dat hun begeleiding praktisch en plezierig is. We brainstormen samen over wat beter of anders kan. Producten bestellen? Ook dat gaat heel makkelijk. Telefonisch of digitaal, het maakt niet uit. Er is altijd een snelle levering. En Argos Oil levert de bestellingen zelf. Ofwel: gewoon prettig en persoonlijk partnerschap.’

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie?

Wij helpen u graag verder