Skip to content

Nieuw in het assortiment: Argos Oil Bag-in-Box

Wij starten 2024 met de introductie van de Argos Oil Bag-in-Box (BIB) verpakking voor smeermiddelen. Een nieuwe, handige en milieuvriendelijke oplossing om smeermiddelen te verpakken.

De Argos Oil Bag-in-Box bestaat uit een kunststof zak (20l) voorzien van een handige tapkraan met een recyclebare verpakking van karton eromheen. Het handige tapkraantje voorkomt lekkage. De dozen zijn makkelijk stapelbaar, waardoor ze eenvoudig op te bergen zijn. Wanneer de olie op is, scheid je eenvoudig het karton van het plastic, waardoor recycling gemakkelijk wordt. Dit resulteert in minder afval en een positieve impact op het milieu.

De Argos Oil Bag-in-Box past perfect in het Argos Oil olierek en in het Argos Oil display en kunnen per drie naast elkaar gezet worden. Je kunt de producten dus overzichtelijk bij elkaar in één rek plaatsen.

 

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Minder afval en makkelijk recyclebaar;
  • Geen lekproblemen – door het handige tapkraantje;
  • Geen restproduct in de verpakking;
  • Overzichtelijk – de producten passen in een Argos Oil olierek of display;
  • Meer ruimte – de verpakkingen zijn makkelijk stapelbaar;
  • Minder CO2 uitstoot – doordat er meer verpakkingen op een pallet passen, kunnen er meer verpakkingen in een vrachtwagen en daardoor komt er minder vrachtverkeer op de weg.

 

Bekijk hier het overzicht van de producten die voortaan geleverd worden in een Bag-in-Box.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

 

 

Laatste ontwikkelingen

Please select listing to show.