Skip to content

Nieuwe Argos Oil 0W-20 motorolie voor personenwagens met ACEA C5 specificatie

De Argos Oil FE 0W-20 C5 is de nieuwe aanwinst van het Argos Oil assortiment motoroliën voor personenwagens.
Deze volsynthetische brandstofbesparende motorolie is geschikt voor benzine- en dieselmotoren met of zonder emissie behandeling systemen. Argos Oil FE 0W-20 C5 beschikt over uitstekende koude-start eigenschappen en kan gebruikt worden in combinatie met bio-brandstoffen en brandstoffen die ethanol bevatten. Deze motorolie voldoet aan de API SN Plus specificatie waardoor het bijdraagt aan het voorkomen van motorslijtages als gevolg van Low Speed Pre Ignition (LSPI).

 

Specificaties Argos Oil FE 0W-20 C5:

API SN Plus / SN-RC
ACEA C5-16
Volvo VCC RBSO-2AE
BMW Longlife-17 FE+
GM Dexos D™
ILSAC GF-5
Jaguar / Land Rover STJLR.51.5122
MB 229.71
Opel OV0401547

 

Download hier het productblad.

Wilt u graag meer informatie over Argos Oil producten of een persoonlijk olie advies? Neem dan via deze link contact op met de officiële Argos Oil distributeur in uw regio.

Laatste ontwikkelingen

Om in te spelen op het groeiend aantal elektrische auto’s introduceert het Nederlandse smeermiddelenmerk Argos onder de naam COOLANT LL P-OAT-37 een koelvloeistof voor elektrische auto’s.
De Argos Oil FE 0W-20 C5 is de nieuwe aanwinst van het Argos Oil assortiment motoroliën voor personenwagens. Deze volsynthetische brandstofbesparende motorolie is geschikt voor benzine- en dieselmotoren met of zonder emissie behandeling systemen.
Het motorolie assortiment van Argos Oil is uitgebreid met een volledig synthetische 4-taktolie genaamd Argos Oil 4T 5W-40.