Over Argos Oil

Multifunctionele smeermiddelen
van hoge kwaliteit voor een reële prijs!

Wij bieden de hoogste kwaliteit.

Onze producten en dienstverlening beantwoorden aan de klantverwachtingen.

De hoogste kwaliteit smeerolie leveren voor een betaalbare prijs, dat is de missie van Argos Oil. Wij zijn een Nederlandse smeerolieproducent die haar producten onder een herkenbaar merk op de markt brengt. Argos Oil levert een overzichtelijk aanbod van multifunctionele smeermiddelen, geschikt voor een zo breed mogelijk wagen- en machinepark.

Wij werken op basis van wederzijds ondernemerschap.

Herkennen en benutten van kansen en dicht bij onze klanten staan.

Wij investeren veel in de kwaliteit van onze producten en in persoonlijke service. Als oliespecialist kijken we graag mee op de werkvloer. Met de nodige kennis en ervaring bieden wij deskundig advies en passende oplossingen. Dit doen we omdat we streven naar een perfecte balans tussen onze producten en de wensen van onze klanten.

Wij zorgen voor eenvoud en efficiency.

Korte lijnen en aandacht voor onze klanten.

Argos Oil heeft een landelijk dekkend distributienetwerk van leveranciers die lokaal betrokken zijn. We staan daarmee dicht bij de ondernemer, spreken hun taal, hebben kennis van zaken en staan klaar om optimale service te verlenen. Onze zakelijke klanten kunnen voor vragen of bestellingen terecht bij hun eigen Argos Oil contactpersoon. Bestellingen worden door Argos Oil rechtstreeks gedistribueerd.

Wij zijn een betrouwbare partner.

Afspraak is afspraak.

Argos Oil levert een betaalbaar kwaliteitsproduct vanuit een servicegerichte organisatie. Wij kiezen voor continuïteit, beslissen op basis van de langere termijn en investeren daarom in een duurzame samenwerking.

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie?

Wij helpen u graag verder